HMS kurs for daglige leder

hms bilde-1

Follo Næringsråd sammen med HMS Opplæringen Norge,  tilbyr nå alle medlemmer av Follo Næringsråd et spesialtilbud på HMS kurs for daglig leder.

Studier viser at de bedriftene som har fokus på HMS i virksomheten sin, får bedre lønnsomhet!

Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at alle virksomheters øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS arbeid. Plikten er personlig og kan ikke delegeres og gjennomgått opplæring skal kunne dokumenteres skriftlig.

HMS Opplæringen Norge tilbyr nå alle medlemmer av Follo Næringsråd et spesialtilbud på HMS kurs for daglig leder.

 

Kurset tilfredsstiller Arbeidsmiljølovens krav og gir en innføring i de viktigste aspektene i HMS arbeidet og gjennomføres i tråd med Arbeidstilsynets veiledning for denne type opplæring. Kursbevis blir utstedt etter gjennomført kurs for å oppfylle kravet til skriftlig dokumentasjon.

 

Kurssted:     Thon Hotel, Ski

Tidspunkt:    15 mars 2016. Fra kl. 17 til 21. 

Kursleder:     Geir Sundbye. (Sundbye Consulting) 

 

Pris for medlemmer av Follo Næringsråd: 2.500,- (ordinær pris er 2.990,-) Prisen inkluderer kursmateriell, bevertning og kursdiplom.

For påmelding:

Gå inn på www.hmsopplaringen.no eller mail til geir@geirsundbye.no eller ring Geir Sundbye på 90 82 20 01.

 

HMS OPPLÆRINGEN NORGE AS er leverandør av alle typer kurs og rådgivning innen helse-miljø og sikkerhet.

Vårt mål er å sørge for at HMS-arbeidet i bedriften blir en del av den daglige måten å jobbe på. Kunden er hos oss alltid i fokus og skal føle seg trygg.

Vi har lang erfaring med små og store bedrifter i hele Norge og tilbyr både eksterne og interne kurs etter bedriftens behov og krav.