Frokost seminar 19 november: Endringer i arbeidslivet

frokost

Invitasjon til frokostseminar 19 november.

 Follo Næringsråd, Brækhus Dege Advokatfirma DA og karriererådgiverne i People Mobility AS inviterer til frokostseminar på Thon hotell, Ski sentrum torsdag 19. november 2015 kl. 08.15-10.00, med servering av frokost fra kl. 07.45.

 

Endringer i arbeidslivet – utvelgelseskriterier ved nedbemanning og bruk av Karriererådgiving som virkemiddel

 Det skjer mye spennende i Follo for tiden og omstilling i arbeidslivet er et viktig tema. I dette frokostseminaret vil Follo næringsråd informere om sin virksomhet og planer fremover. Arbeidsrettspesialister fra Brækhus Dege Advokatfirma DA vil gå gjennom reglene knyttet til utvelgelse av overtallige arbeidstakere og gi praktiske råd relatert til nedbemanningsprosesser. I tillegg vil People Mobility AS vil snakke om karriererådgiving som virkemiddel til å ivareta medarbeidere i en vanskelig situasjon og hvordan dette kan bidra positivt for arbeidstaker og arbeidsgiver.

 Ansvarlige for arrangementet vil være Thor Ole Fongaard som er nyvalgt leder av Follo Næringsråd, advokatene Bjørn Jacobsen og Eirin Simonsen fra Brækhus Dege Advokatfirma DA og karriererådgiver Anne Skaarud fra People Mobility AS.

 Seminaret passer for ledere i små og større virksomheter, ansatte med personal- og HR-ansvar, gründere og andre med interesse for næringsliv og omstilling.  

 Seminaret er gratis, og du må melde deg på her: innen 16 nov 2015.