Follomesterskapet på Rosenholm Campus

ungt entrepenørskap

 I Follomesterskapet på Rosenholm Campus år vil det være cirka 50 ungdomsbedrifter som deltar fra regionens videregående skoler. Entreprenørskap i utdanningen er et prioritert satsningsområde både nasjonalt og lokalt. Det er særdeles viktig at elever i skolen lærer seg å se mulighetene i og rundt seg, og får erfaring med år arbeide i en bedrift.

Norge står overfor en stor omstilling både innenfor teknologi og bransjer. Vi trenger unge mennesker med endringskompetanse, sosial kompetanse og handlingskompetanse.

Undersøkelser viser at det er akkurat disse kompetansene elevene selv sier de har fått mest av gjennom å drive bedrift i skolen.

Her vil dere finne morgendagens arbeidskapere og arbeidstakere og nok en gang trenger vi dere som jurymedlemmer. Follomesterskapet finner sted 24 januar.

Vil du oppleve kreative, innovative og sprudlende ideer, samt hjelpe morgendagens arbeids-givere og arbeidstakere til å lære mer om det å bygge og skape bedrifter og arbeidsplasser. Samtidig som du treffer andre ledere i næringslivet under helt andre forhold enn vanlig så meld deg på dette.

 

 Follo Næringsråd kan trygt anbefale dette og håper at så mange som mulig av medlemmene og stiller opp og får en flott og morsom opplevelse. Vi sees på Rosenholm CampusJ