Follo Bedriftsbowlingutvalg ønsker å skape et levende og aktivt bowlingmiljø i Follo

Bowling 2

Follo Bedriftsbowlingutvalg ønsker å skape et levende og aktivt bowlingmiljø i Follo, og vi utfordrer derfor arbeidsplasser i Follo til å sette sammen et lag (eller gjerne to) av gode kollegaer og melde seg på:

J Bedriftsserien i Bowling! J

 

Kanskje møter dere rivaliserende bedrifter til vennskapelig duell. J Dette er uhøytidelig, sosialt og utrolig morsomt! Ingen er for dårlig til å være med, – vi spiller for moro skyld, og det er utrolig hvor sammensveiset man blir med kollegaer når alle etter kamp er interessert i å vite hvordan det gikk. Dette er virkelig miljøskapende på arbeidsplassen. J

Kanskje har dere en arbeidsplass hvor det er rom for å gi tilskudd til slike positive tiltak for arbeidsmiljøet, men uansett er det ikke veldig dyrt å være med. Er dere nybegynnere kan utvalget gi noe opplæring. Få med dere min. 3 personer, så har dere nok til et lag, men alltid kjekt å være 4-5 på hvert lag, så man har reserve.

Her kan alle være med uansett alder og fysikk! J

 

Gi laget et navn, og send påmelding. J

 

Bedriftsbowlingen spiller kamper mandager, hver annen uke omtrent, med lengre opphold rundt ferier og høytider. Sesongen går fra midten på august til mai påfølgende år, og alle kamper spilles på Metro Bowling Ski kl. 17.30 eller 19.15.

 

Påmeldingsfrist for serien 2017/2018 er 1. juni 2017. Håper vi kanskje kan se riktig mange nye lag når serien starter i august. J

Velkommen skal dere være!

 

For mere info eller påmeldingsskjema send mail til: Bowlingutvalget AMBK Follo

v/Håkon Cook

E-mail: hakon.cook@nlpool.no

Mobil: 95 97 31 94

eller

v/ Kjell-Åge Moslet

E-mail: kmoslet@outlook.com

Mobil: 48 25 98 50